Super Premium kjæledyrfôr

Laget i Tyskland

Ingredienser av høy kvalitet

WEIGHT & DIABETIC CAT DRY

Når hoppet fra kloretreet blir vanskelig, katten drikker for mye, har sterk sult og sterkt øker eller minker i vekt, da kan diagnosen diabetes foreligge. Som for mennesker er det da på tide med en behovstilpasset ernæring: Med Josera Help Weight & Diabetic kan katten holde sin idealvekt, evt. ved avmålt foring skånsomt gå ned i vekt og få et grep om diabetessykdommen.

Den kalori- og sukkerreduserte oppskriften er best mulig egnet til en slik diet. Fibre støtter det normale blodsukkernivået og bidrar dessuten til å mette. Phytogen-Komplex inneholder ingefærknoller, som fremmer fordøyelsen. – Ingefær er et tradisjonelt tilskudd til støtten ved diabetes.

Josera Help Weight & Diabetic kan hjelpe mykfotingen din til mer velvære, idet det hjelper den med slanking og med å holde idealvekten ved hjelp av redusert tilførsel av kalorier. For katter som lider av diabetes kan sammensetningen også virke støttende.

  • Egnet til en behovstilpasset diet
  • Kan støtte ved diabetesterapi takket være redusert kalori- og sukkerinnhold
  • Rik på fibre: Støtter det normale blodsukkernivået og bidrar tross redusert energiinnhold til å mette
  • Med Phytogen-Komplex: Innholdsstoffene fra ingefærknoller fremmer fordøyelsen
  • Stimulering av stoffskiftet ved hjelp av høyt proteininnhold
  • L-karnitin stimulerer fettstoffskiftet og støtter muskelbevaring

Dietfôr med redusert energiinnhold for voksne katter for støtte ved diabetes mellitus

  • Emballasjestørrelse:
  • 400g
  • 2kg
Dietfôr med redusert energiinnhold for voksne katter for støtte ved diabetes mellitus
dried poultry protein; maize; dried greaves protein; rice; cellulose; dried beet pulp (natural source of dietary fibre); poultry fat; hydrolysed animal protein; minerals; poultry liver hydrolysate; psyllium husks; oregano; ginger; rosemary; nettle; milk thistle; cranberry;
WEIGHT & DIABETIC CAT DRY sammensetning
Vekt
Vektreduksjon
overvektig
Vektstabilisering
normalt aktiv
2-3 kg 25-35 g 35-55 g
3-4 kg 35-45 g 45-70 g
4-5 kg 45-50 g 60-80 g
5-7 kg 50-65 g 70-95 g
7-10 kg 65-80 g 85-125 g

Fôringsanbefaling per dag.
For en skånsom vektredusering bør dyret ditt ta av 1-2 % kroppsmasse per uke. Dette må kontrolleres regelmessig og evt. tilpasses ved en liten reduksjon eller økning av fôrmengden. Reduseringen av vekten gjennomføres bare under tilsyn av dyrlegen
Sørg for at dyret ditt alltid har friskt drikkevann.
Analytiske bestanddeler
protein 35.2 %
fat content 9.8 %
crude fibre 5.7 %
crude ash 6.7 %
calcium 1.35 %
phosphorus 1.00 %
magnesium 0,60 %

Produktfordeler

Ingefær

Ingefær

De verdifulle stoffene til ingefærknollene fremmer fordøyelsen og hemmer inflammasjoner. Ingefær kan støtte det normale stoffskifter og en sunn vektredusering. Tradisjonelt brukes det også til støtten ved diabetes.
Skånsom vektbestyring

Skånsom vektbestyring

Den fettfattige oppskriften med få kalorier og lite sukker, men forhøyet proteininnhold, støtter en skånsom vektredusering av katten og forsyner den likevel med alle livsviktige næringsstoffer. Under stadige vektkontroller og evt. små tilpasninger av fôrmengden oppnås en skånende vektreduksjon når katten tar av 1-2 % kroppsmasse per uke.
Pluss for ballaststoffer

Pluss for ballaststoffer

Det høye innholdet av dietetiske fibre kan forhindre tigging og sult mellom måltidene, for det sørger for en forsterket metthetsfølelse. Fiberinnholdet kan senke glukoseopptaket fra tarmen til blodet og bidra til stabilisering av blodsukkeret.