Super Premium kjæledyrfôr

Laget i Tyskland

Ingredienser av høy kvalitet

Forlaget

Informasjon i henhold til § 5 TMG:
foodforplanet GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Representert av:
phG: foodforplanet Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Kontakt:
Telefon: 09371 940-950
E-post: kundenbetreuung [at] josera-shop.de
Registeroppføring:
Oppføring i handelsregisteret.
Registrert domstol: Tingretten i Aschaffenburg
Registreringsnummer: HRA 5192
MVA:
Identifikasjonsnummer for omsetningsavgift i henhold til §27 a Lov om omsetningsskatt:
DE283233618
Tilsynsmyndighet:
Regjeringen i Oberbayern
Fôrovervåking Bayern
Fagområde 56
Maximilianstraße 39
80538 München
https://www.regierung.oberbayern.bayern.de
Ansvarlig for innholdet etter § 55 avsnitt 2 RStV:
Benjamin Arnold
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Tvisteløsning
Online tvisteløsning i samsvar med artikkel 14 paragraf 1 ODR-VO: EU-kommisjonen gir en plattform for online tvisteløsning (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Du finner vår e-postadresse i den juridiske beskjeden ovenfor.

Vi er ikke villige eller forpliktet til å delta i tvisteløsningsforhandlinger for et forbruker voldgiftsnemnd.

Ansvar for innhold
Som tjenesteleverandør er vi ansvarlige for vårt eget innhold på disse sidene i samsvar med generell lov i samsvar med § 7 (1) TMG. I følge §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteleverandør ikke forpliktet til å overvåke overført eller lagret informasjon fra tredjepart eller undersøke omstendigheter som indikerer ulovlig aktivitet.

Pliktene til å fjerne eller blokkere bruken av informasjon i samsvar med generelle lover forblir upåvirket. Imidlertid er ansvar i denne forbindelse bare mulig fra det tidspunktet vi blir klar over et spesifikt juridisk brudd. Vi vil fjerne dette innholdet umiddelbart etter å ha blitt klar over slike juridiske brudd.

Ansvar for lenker
Tilbudet vårt inneholder lenker til eksterne tredjepartsnettsteder som ikke har innflytelse på innholdet. Vi kan derfor ikke påta oss noe ansvar for dette tredjepartsinnholdet. Den respektive leverandøren eller operatøren av sidene er alltid ansvarlig for innholdet på de koblede sidene. De koblede sidene ble sjekket for mulige juridiske brudd på det tidspunktet de ble lenket til. Det ble ikke funnet noe ulovlig innhold på det tidspunktet koblingen ble opprettet.

Permanent overvåking av innholdet på de koblede sidene er ikke rimelig uten konkrete bevis på lovlig overtredelse. Hvis vi blir klar over juridiske brudd, vil vi fjerne slike lenker umiddelbart.

Opphavsrett 
Innholdet og verkene på disse sidene opprettet av operatøren av nettstedet er underlagt tysk opphavsrettslovgivning. Duplisering, behandling, distribusjon og enhver form for utnyttelse utenfor grensene for copyright lov krever skriftlig samtykke fra den respektive forfatteren eller skaperen. Nedlastinger og kopier av dette nettstedet er bare tillatt for privat, ikke-kommersiell bruk.

I den grad innholdet på dette nettstedet ikke ble opprettet av operatøren, overholdes opphavsretten til tredjepart. Spesielt innhold fra tredjepart er merket som sådan. Skulle du likevel bli klar over brudd på opphavsretten, ber vi deg varsle oss deretter. Så snart vi blir klar over lovlige brudd, vil vi fjerne slikt innhold umiddelbart.