Super Premium kjæledyrfôr

Laget i Tyskland

Ingredienser av høy kvalitet

JOSERA Kvalitetsgaranti

Med JOSERA fôr for kjæledyr kan du være trygg: Som spesialist på førsteklasses fôr for kjæledyr, har vi mer enn 75 års erfaring og kompetanse. Alle som velger merkevaren JOSERA fôr for kjæledyr, får “Fôr med lidenskap for kjæledyr” Disse ordene er vårt engasjement og løfte om at vi med Super Premium-oppskrifter produserer ernæring av høy kvalitet for dine hunder, katter og hester. Vårt allsidige sortiment tar seg av dine firbeinte venner i alle livsfaser og på høyeste nivå. Overbevis deg selv.

Produktutvikling – bare det beste for dine kjære

Fôr av høy kvalitet til kjæledyrene dine skal ikke bare være velsmakende, men også kompatible og imøtekomme de enkeltes behov. Derfor er kvalitetsoppskriftene til våre produkter utviklet av et team av ernæringseksperter samt eksperter med vitenskapelig kunnskap og praksis i henhold til de seneste funnene. Våre eksperter er alltid oppdaterte og inkluderer de siste vitenskapelige funnene fra anerkjente ernæringsfysiologer i utviklingen av oppskriftene våre.

Schieblehre_555x555px

Den beste kvaliteten begynner med et nøye utvalg av ingredienser. I Premium-fôret vårt for hunder, katter og hester bruker vi derfor bare naturlige og sunne ingredienser av høy kvalitet. Vi bruker ikke genmodifiserte råvarer og heller ikke tilsetninger i hvete og soyabønner, kunstige farger og konserveringsmidler. Dette har vi garanti for fra våre leverandører og vi kontroller regelmessig vårt eget akkrediterte laboratorium. For å kunne garantere en kontinuerlig høy kvalitet, legger vi stor vekt på et langsiktig og pålitelig samarbeid med våre handelspartnere.

Det sier seg selv at kjøttkomponentene våre utelukkende kommer fra dyr som er egnet til konsum for mennesker. For å beskytte ville laksebestander er laksen i våre produkter hentet fra europeisk akvakultur. I tillegg foretrekkes det å bruke regionale råvarer til produksjon av JOSERA Premium dyreernæring.

Labor_555x555px

JOSERA garanterer perfekt og førsteklasses produktkvalitet. Av denne grunn blir alle innkommende råvarer behandlet i vårt eget akkrediterte laboratorium i samsvar med de strengeste kriteriene og høyeste standarder for kvalitet før de behandles. I tillegg blir de utgående ferdige varene inspisert før de forlater fabrikken. Siden selskapet ble grunnlagt har vi aldri utført dyreforsøk for utviklingen av fôret vårt for kjæledyr. 

Kjemikere for næringsmidler, biologer og laboratorieteknikere jobber side om side for å garantere den beste kvaliteten for kjæledyret ditt. Med den beste aksept, beste fordøyelighet, kompatibilitet og svært gunstig for hud og pels, tilbyr JOSERA-produktene et ærlig produkt for dine firbeinte venner. For alltid å kunne møte kravet til å være ledere på kvalitet, gjennomgår vi jevnlig frivillige, nøytrale undersøkelser i tillegg til de nasjonale kontrollene. Uavhengige statsutnevnte sensorer sertifiserer Josera Erbacher Service-laboratoriet formelt med lab-akkrediteringen i henhold til  ISO/IEC 17025, den høyest mulige internasjonale kvalitetsstandarden for testing av laboratorier.

Ntakata-Mountains_555x555px

I vårt daglige arbeid fokuserer vi alltid på ansvaret overfor våre medmennesker, dyr, miljøet og fremtidige generasjoner. Vi har oppsummert alle perspektivene om bærekraft – økonomi, økologi og mennesker – under ett spesifikt mål: å være helt karbonnøytral innen 2020. For å nå dette målet, har vi forankret i vår strategi for bærekraft at vi vil kompensere for alle CO2-utslipp  forårsaket av våre produkter. I samarbeid med Carbon Tanzania myclimate støtter vi derfor skogvern-prosjektet Ntakata Mountains som en aktiv partner.

For å optimalisere miljøarbeidet vårt, vurderer vi kontinuerlig  alle produkter og prosesser som en del av vårt system for administrering av miljø og energi. For eksempel bruker vi ressurseffektive produksjonsprosesser og miljøvennlig transport for en bærekraftig reduksjon av miljøbelastningen forårsaket av vår handelsvirksomhet. For vårt engasjement for energisparing og reduksjon av CO2 har vi allerede mottatt flere priser. 

I 2018 var JOSERA den første produsenten av fôr for kjæledyr som publiserte en rapport om bærekraft. Denne rapporten er i samsvar med retningslinjene til Global Reporting Initiative (GRI).

Familiebedriften JOSERA er i din interesse for et sunt kosthold, bærekraftig og kostnadbevisst virksomhet og en praktisk kvalitetsstyring: Det kan du stole på!